Πρόσκληση σε δράσεις

9/θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Αγαπητοί γονείς

Ο Σύλλογος Διδασκόντων της Σχολικής μας Μονάδας εφαρμόζοντας τα όσα αναφέρονται στην υπ’ Αρ. Πρωτ. Φ1/21229 /ΓΔ4 / 23-2-2023 Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, προγραμματίζει σειρά δράσεων στα πλαίσια της εβδομάδας «κατά της βίας στα σχολεία».

 Δράσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στον χώρο του Σχολείου μας. Πιο συγκεκριμένα:

(1) Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στις 10.05 το πρωί στην αυλή του σχολείου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των τάξεων (με τραγούδια, σκετς, συνθήματα, ομιλίες, κατασκευές, κουκλοθέατρο, παιχνίδια κ.α.) Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και παιδιά από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δράμας, τα οποία θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας (την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς των παιδιών).
(2) Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς όλων των παιδιών του σχολείου. Το θέμα της συνάντησης είναι: «Συνεργασία Σχολείου και Οικογένειας». Βασικός Εισηγητής της συνάντησης θα είναι ο προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Δράμας Δρ. κ. Αλβανόπουλος Γεώργιος. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ξηροποτάμου

Βενέτης Ν. Στάικογλου